Coolsingel 4a | 3011 AD Rotterdam

BEAUTY

INJECTABLES: BOTOX & LIPFILLERS TREATMENTS

Kristal Beauty 


Neem via whatsapp contact op met onze specialist Kristina van Kristal Beauty


Botuline toxine is een natuurlijk eiwit dat geproduceerd wordt door de bacterie clostridium botulinum. Dit eiwit heeft als eigenschap dat het de beweging van spieren tijdelijk vermindert. Zo wordt het in de medische wereld al ruim 40 jaar toegepast bij allerlei neurologische aandoeningen.

Stoort u zich aan uw kraaienpootjes of lachrimpels? Of aan de fronsrimpels tussen uw wenkbrauwen? Deze rimpels ontstaan door het samentrekken van de spieren in uw gezicht. Bij het ouder worden blijven deze kleine plooitjes in de huid zichtbaar. Ook zonlicht en roken kunnen zorgen voor meer rimpels rond de ogen. Gelukkig is er eenvoudig iets aan te doen. Een kleine behandeling met Botox® (botuline toxine A) geeft snel resultaat. De rimpeltjes verzachten of verdwijnen zelfs.

Botox wordt dus voornamelijk gebruikt voor rimpels in het voorhoofd en rond de ogen, zoals de fronsrimpel en kraaienpootjes.

Lipfiller is dé manier om uw droom lippen te behalen! Zeg nou zelf. Wie wil geen verleidelijke volle lippen? Mensen van alle leeftijden vinden mooie volle lippen aantrekkelijk. Daarom kan lip filler een geweldige manier zijn om uw lippen te verbeteren. Als ze correct worden gedaan zullen uw lippen er voller en jeugdiger uitzien. Mensen geloven dat de lippen het meest prominente kenmerk van het gezicht is en volledige aandacht verdienen. Het hebben van goed verzorgde, welgevormde, volle lippen is een gewenste schoonheid eigenschap die van onopgemerkt tot dramatisch kan gaan met behulp van onze lipfiller.

Reviews

29-11-2020 | Lorraine

Beste wimperzetter ooit!!! Deze wimpers zijn niet te overdreven ook, heb maanden moeten zoeken voor zulke wimpers. Urmy legt goed uit wat zij gaat doen. Het was mijn tweede keer voor wimpers, eerste keer gedaan bij iemand anders, tegen mijzelf gezegd nooit meertot dat ik fotos zag bij urmy. Top salon

Wimperextensions

YOUR CART (0)

No Products in the Cart